SAMSUNG GALAXY A71 SM-A715 128GB DUAL SIM
SAMSUNG GALAXY A71 SM-A715 128GB DUAL SIM
Jeden z nowszych modeli Galaxy. Jak Wam się go użytkuje? https://www.ceneo.pl/90356847#
Bardzo cieszę się, że wybrałem akurat A71 a nie A51. 6 giga ramu i Snapdragon to o wiele lepsza konfiguracja.
Mam od tygodnia skusił mnie aparat i jest naprawdę super jakość zdjęć. Bateria wytrzyma 2 dni. plus super szybkie ładowanie.
W tym modelu wszystko jak najbardziej gra: aparat, bateria, konstrukcja, rozmiar pamięci. Ja jestem zadowlonony w każdym razie 

Niedawno kupiłem ten smartfon, ale już w pełni go cieszyłem, wygodny i intuicyjny interfejs, działa szybko, aparat jest doskonały, a na wszystko jest wystarczająco dużo pamięci. Niektórzy twierdzą, że skaner linii papilarnych jest wolny i nie mogę nic przeciwko temu powiedzieć, to mój pierwszy smartfon ze skanerem linii papilarnych (wcześniej był to Galaxy A7 2015 i używany przez bardzo długi czas), ale FaceID działa bardzo, bardzo szybko. Ogólnie smartfon jest doskonały
Kupiłem go około dwa tygodnie temu, aby sprawdzić wcześniej, ponieważ nie jestem przyzwyczajony do telefonu. Zmieniłem z Apple iPhone po 4 latach na Samsunga, więc wciąż uczę się telefonu.
Ostatnio przesunięty w górę pt kwie 10, 2020 8:41 am przez: Anonymous.